Pobijedite stereotip klasične mlade

Nema žene koja nije sanjala o jednom posebnom danu. Danu kada je sva pažnja usmerena na nju, glavnu junakinju koja počinje da ispisuje jednu novu priču protkanu najčistijim osećanjima. Kao princeza iz bajke toga dana se oblači u najljepšu haljinu i čeka svog princa. Pogodili ste. U pitanju je jedan od najljepših trenutaka u životu svake žene - njeno vjenčanje.

Da li ste spremne da prkosite uobičajenim konvencijama i zasijate u nečemu što će ostati urezano u sjećanje svih prisutnih?  

U nastavku vam pretstavljamo nekoliko inspirativnih opcija za vjenčanice koje nisu klasične već vam pružaju priliku da izrazite svoju autentičnost, da budete jedinstvene i svoje baš kakve su bile i heroine koje su inspirisale nastanak limitirane kolekcije “Refleksija”.

Haljina inspirisana harizmom i prefinjenim senzibilitetom Milene Pavlović Barili je kao svorena za nevestu koja se ne plaši da sanja i svoje fantazije pretoči u stvarnost. Zašto bi svaka vjenčanica morala biti do poda. Kratke haljine su itekako šarmantne, a ovaj model ukrašen perjem i svetlucavim detaljima naglasiće vaš nesputan duh. 

Duga elegantna haljina, bijela i nježna poput paperjastog oblaka na kom je sanjarila i stvarala briljantna spisateljica Isidora Sekulić. Odvažite se da iznesete model sa cut-out detaljem i raskošnim cvetovima, pokažite svoju senzualnu i zavodljivu prirodu.

Glamurozna duga haljina, inspirisana kreativnošću kompozitorke Ljubice Marić, spoj je prefinjenosti i ekstravagancije. Detalji od perja stvorili su savršen kontrasni efekat u odnosu na elegantnu i nježnu siluetu.

Još jedan autentičan model koji odražava suptilnost ženske prirode inspirisan je likom i delom Milice Hrebeljanović. Duga haljina sa prelepim detaljem od tila daće vašem izgledu romantičnu skoro bajkovitu notu.

Ne plašite se da budete drugačije. Neka vaša venčanica bude odraz vaše ličnosti, stila i individualnosti. Nezaboravan i veličanstven događaj zahteva i nezaboravan modni odabir o kome će se pričati mesecima.

Limitiranu kolekciju Refleksija