Капути - за совршено стилизиран аутфит

Капутот е суштинско модно парче во студените есенски и зимски денови. Како последен слој на облека, тој на вашата комбинација на облека и го дава „final touch“ и затоа е избран со големо внимание. Свесни за овој факт, подготвивме модели кои ќе одговорат на секој моден предизвик. Од класични капути кои го истакнуваат струкот до оние со рамен крој. Без разлика дали се работи за краток или долг модел, за секојдневна или гламурозна, вечерна комбинација, сигурни сме дека во нашата понуда ќе го најдете вашиот омилен модел.