Više od 20 godina pokreće nas

Iza svake priče o uspehu stoji trud, požrtvovanost i upornost, ali i inspiracija koja nas motiviše bez prestanka i ruši sve prepreke. Više od 20 godina postojanja naša inspiracija je ljubav.

Sve je počelo iz ljubavi između dvoje ljudi, Slađane i Predraga Pantovića, koji već dugi niz godina predstavljaju antitezu izreci da ljubav i posao ne treba mešati. Oni su 1996. godine u Čačku uspešno pomešali emocije, kreativnost i pobednički duh. 

Baš tako je nastao P....S....fashion. Tako je i rastao, iz ljubavi. Zaljubljen u modu, posvećen ženi. Ženi čiji je osmeh naš najveći imperativ. Zbog toga je naš slogan - jer vam dobro stoji! 

Predrag Pantović,  vlasnik

Slađana Pantović, vlasnica i glavna kreatorka

Ponosni smo na svaku skicu, svaku provučenu nit i svaki šav koji čini naše modele.
Ponosni smo na više od 550 vrednih članova našeg tima, bez kojih snovi ne bi postali stvarnost.
Ponosni smo na posvećenost i lojalnost, kakva se retko pronalazi. Više od 10 zaposlenih sa nama je od samog početka, više od 20 godina. Više od 180 zaposlenih već 10 godina doprinosi našem razvoju.
U timu negujemo porodične vrednosti, jer je iz jedne porodice sve i počelo.
Naši zaposleni govore 7 jezika. Naš tim čine i doktori medicine, filozofi, mašinski inženjeri, medicinske sestre i sportisti jer je najvažniji kriterijum da zaista vole posao koji rade, baš zbog toga u njemu briljiraju.

Ljubav se ljubavlju vraća. Mi postojimo za osmeh, za hvala, za svaku lepu reč koju dobijemo kao potvrdu da naš trud vredi.
Zbog toga reči hvale od naših kupaca nižemo ponosno u nastavku.

Krasi vas kvalitet, pristupačnost i prijatan ambijent vaših prodavnica. No, ono što čini taj ambijent takvim, su devojke koje tu rade. Sve pohvale za njih!

Ateh Victoria Kinaski

Super da ima jos uvek ovako kvalitetnih i lepih modnih artikala. predivno. obozavam modu i dajem najbolju ocenu za kreativnost!

Ljiljana Lukić

Dragi sugrađani zaslužili ste to veliko priznanje. Čestitam u ime kolektiva Izdavačke kuće Pčelica. :)

Goran Marković

Društveno odgovorna firma. Ponosna sam sto je jedna domaća firma jedina dala donaciju kampanji 'Pravo za mame'. Hvala

@brankatinka


Te daleke 2006e godine PS je bio jedini brend gde sam mogla da nađem odelo (sako i pantalone) u mojoj veličini 34. Kad kažem nađem, mislim da poručim da se pošalje u BG iz druge radnje. I dan danas su mi te stvari u životu, doduše ne mogu više da ih obučem, jer su se skupile (malo mi se promenila veličina nakon 2 porođaja). Šalu na stranu, uvek sam volela PS zbog kvalitetnih materijala, zbog modernih komada i zbog politike brenda da se izrađuju stvari u ograničenim količinama, kako bi se izbegla uniformisanost. Za mene je PS sinonim za eleganciju, a takođe i moj omiljeni domaći brend.

@smizletina 

Kvalitet stvari koje mi traju godinama, to sto je jedna mlada zena stvorila ceo brend, i na kraju jer je moja maturska haljina bila iz p...s...

@mala_tici