Нашата приказна ја започна љубовта

Секоја успешна приказна е љубовна приказна. Само ако носите љубов во себе, нејзината сила ве поттикнува на упорност и посветеност. Бидејќи љубовта е моќ, таа ве мотивира и инспирира да продолжите, да живеете, да ги надминете или да ги скршите сите пречки и да создадете чудо. Создаваме чуда веќе 25 години, со многу сила и емоции, горди и енергични, креативни, а понекогаш и лудо амбициозни, но со многу внимание и најдобар стил. Таква е нашата фабрика на креации, каде се создава стил кој ја буди уникатноста на жената и и дава слобода да ја почувствува љубовта, сопствената моќ и женственост.

Слађана Пантовић, сопственик и главен креатор

Предраг Пантовић, сопственик