Забелешка: Користете го наведениот број исклучиво за нарачка на производи. За секое прашање или двоумење, можете да ја контактирате нашата служба за корисници во работните денови од 7 до 15 часот на +389 71 273 237.

Подгответе ги следните информации пред да се јавите:

- Име и шифра на производот (тие се наведени веднаш до фотографијата на производот);

- Големина на производот која сакате да ја нарачате.

 

Податоците што треба да ни ги оставите се:

- Име и презиме;

- Адреса на доставување;

- Е-пошта (опционално) и телефонски број

 

Нарачувањето производи по телефон подразбира дека сте запознаени и се согласувате со Општите услови за купување:

     - Сите цени на веб-страницата се прикажани со вклучен ДДВ.

    - Пратките се доставуваат со независна курирска служба и се можни само на територијата на Македонија. Плаќањето се врши со готовина при достава.

     - Износот на трошоците за достава е 170 денари, доколку вредноста на пратката е поголема од 1.500 денари, доставата е бесплатна.

     - Купувачот може да побара замена во рок од 14 дена од приемот на производот.

     - Купувачот може да го врати производот, односно да го раскине купопродажниот договор во рок од 14 дена од денот на приемот на производот.

     - Рокот за рекламации за производите е 14 дена.